Τον Αρχιεπίσκοπο Σινά Δαμιανό, επισκέφθηκε σήμερα στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο «Αλ Γκαλά», όπου νοσηλεύεται από τις 30 Ιανουαρίου, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρος Β΄, «προκειμένου να εκφράσει εκ του σύνεγγυς, ευχές για γρήγορη ανάρρωση, αποκατάσταση της υγείας και επιστροφής στα καθήκοντά του», όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση του ιεραποστολικού Πατριαρχείου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο νοσηλευτικό ίδρυμα, ο Αλεξανδρινός προκαθήμενος συναντήθηκε με τον διοικητή του Νοσοκομείου, στρατηγό κ. Μπάχα, ο οποίος είναι και ο επιβλέπων όλων των στρατιωτικών νοσοκομείων της Αιγύπτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας, στο πρόσωπο του κ. Μπάχα, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι για το αμέριστο ενδιαφέρον του, καθώς και όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στη δοκιμασία του αρχιεπισκόπου Σινά, Φαράν και Ραϊθούς Δαμιανού, από το σοβαρό ατύχημα που υπέστη στις 29 Ιανουαρίου, πέφτοντας από κενό στο χώρο του Μοναστηριού της Αγίας Αικατερίνης του Σινά.

Στην επίσκεψή του αυτή, τον προκαθήμενο του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου συνόδευε ο πατριαρχικός Επίτροπος Καΐρου, μητροπολίτης Μέμφιδος Νικόδημος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης