Ένα απρόσμενο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε αεροσκάφος της αμερικανικής United, το οποίο εκτελούσε χθες το δρομολόγιο Σικάγο-Λούισβιλ στο Κεντάκι.

Τρία στελέχη της ασφάλειας εμφανίζονται σε βίντεο να τραβούν με τη βία έναν ηλικιωμένο επιβάτη ασιατικής καταγωγής έξω από το αεροσκάφος που επρόκειτο να απογειωθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο χρήστης του Τwitter Tyler_Bridges, που ανήρτησε και το σχετικό οπτικοακουστικό υλικό, κατήγγειλε ότι ο εν λόγω άνδρας απομακρύνθηκε από το αεροπλάνο διότι επιπλέον πλήρωμα της United έπρεπε να ταξιδέψει στο Λούισβιλ.

Η αεροπορική εταιρεία έσπευσε να αιτιολογήσει το περιστατικό λέγοντας πως η πτήση ήταν υπεράριθμη. «Αφού η ομάδα μας αναζήτησε εθελοντές, ένας επιβάτες αρνήθηκε να αποβιβαστεί οικιοθελώς» είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της United Τσάρλι Χόμπαρτ.

«Ζητάμε συγγνώμη για τις υπεράριθμες κρατήσεις» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο βίντεο του Μπρίτζες, ακούγεται μια γυναίκα να ρωτάει «δεν μπορούν να νοικιάσουν αυτοκίνητο για τους πιλότους για να πάνε οδικώς;». Κατόπιν δύο άνδρες που φοράνε στολή σπεύδουν στο κάθισμα του επιβάτη και τον τραβάνε από τη θέση του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης