Τουλάχιστον 13 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 20 τραυματίστηκαν σήμερα, όταν ένα λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό στη βόρεια Τουρκία, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Anadolu.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην επαρχία Κόρουμ, βορειοανατολικά της Άγκυρας, όταν ένα λεωφορείο που κινούνταν από την Κωνσταντινούπολη προς την Τοκάτ έπεσε πάνω σε φορτηγό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις εικόνες που μεταδόθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης φαίνεται πρώτα το λεωφορείο να καίγεται και στη συνέχεια το απανθρακωμένο όχημα περικυκλωμένο από τα σωστικά συνεργεία.

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο Dogan, μεταξύ των νεκρών είναι και παιδιά. Το ίδιο πρακτορείο ανέφερε ότι το φορτηγό, που έφερε ξένες πινακίδες κυκλοφορίας, ήταν σταματημένο στην άκρη του δρόμου την ώρα του δυστυχήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Εμινέ Γκιουνγκόρ, η οποία σώθηκε μαζί με το μωρό της, δήλωσε στο Anadolu ότι οι περισσότεροι επιβάτες του λεωφορείου κοιμούνταν την ώρα του δυστυχήματος.

«Σημειώθηκε έκρηξη, όλα τα τζάμια έσπασαν και το λεωφορείο πήρε φωτιά. Όσοι κατάφεραν να βγουν σώθηκαν, οι άλλοι κάηκαν ζωντανοί» πρόσθεσε.

Η στιγμή της σύγκρουσης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης