Οι χρήστες του Twitter σημείωσαν μια εκρηκτική άνοδο της τάξης του 24%, φτάνοντας τα 270 εκατομμύρια, σύμφωνα με μια ανακοίνωση της εταιρείας, η οποία αποκάλυψε ότι κατάφερε καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα απ’ ό,τι αναμενόταν.

Παρότι το Twitter έχει ακόμη πολύ δρόμο για να φτάσει το πρωτοπόρο Facebook με τους άνω του 1 δισεκατομμυρίου χρήστες, τις τελευταίες μέρες η διαδικτυακή υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων εκτινάχθηκε σχεδόν κατά 30%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μετοχή της εταιρείας έκανε ένα άλμα 29,6%, στα 50,01 δολάρια, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail στην ιστοσελίδα της.

Οι θεάσεις του timeline, ένα «εργαλείο» μέτρησης της εμπλοκής των χρηστών του Twitter, ξεπέρασε τις προσδοκίες καταγράφοντας μια αύξηση 15%.

Επιπλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε αύξηση 124% στα τριμηνιαία έσοδα (312 εκατ. δολάρια), υπερπηδώντας τις προσδοκίες της Wall Street που έκαναν λόγο για 283,1 εκατ. δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επενδυτές ωστόσο εξακολουθούν να παραμένουν διχασμένοι ως προς το αν το Twitter μπορεί να μεταμορφωθεί σε μια mainstream διαδικτυακή πλατφόρμα στην ίδια κλίμακα με το Facebook.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης