Οι ΗΠΑ και οι δυτικές χώρες θα πρέπει να ενισχύσουν τον αγώνα τους κατά των ισλαμιστών μαχητών, δήλωσε σήμερα ο υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ, αντιδρώντας στις επιθέσεις που σημειώθηκαν νωρίτερα στο αεροδρόμιο και έναν σταθμό του μετρό των Βρυξελλών.

«Θα έκλεινα τα σύνορά μας», δήλωσε ο Τραμπ σε συνέντευξή του στο Fox News.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε χαλαροί και είμαστε ανόητοι», πρόσθεσε ο Τραμπ, ο οποίος προηγείται στην κούρσα των Ρεπουμπλικάνων για το χρίσμα.

Ο επίσης υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου Τζον Κέισικ δήλωσε αντιδρώντας στις επιθέσεις στις Βρυξέλλες ότι οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους πρέπει να ενισχύσουν τις προσπάθειές τους για να βελτιώσουν τη συμμαχία τους και να συνεργαστούν για να σταματήσουν τις τρομοκρατικές ενέργειες.

«Εμείς και οι σύμμαχοί μας πρέπει να αφιερωθούμε εκ νέου σε αυτές τις αξίες της ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», σημειώνει ο Κέισικ σε μήνυμά του στο Twitter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρέπει επίσης να υπερδιπλασιάσουμε τις προσπάθειές μας μαζί με τους συμμάχους μας για να εντοπίσουμε, να ξεριζώσουμε και να καταστρέψουμε τους δράστες αυτών των κακόβουλων ενεργειών», υπογραμμίζει επίσης, χαρακτηρίζοντας τις σημερινές επιθέσεις «αρρωστημένες».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης