Η Πιονγκιάνγκ, χαρακτήρισε «σκυλί που γαβγίζει» τον Ντόναλντ Τραμπ, με αφορμή τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου για την χώρα, από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

«Όσα ακούσαμε ήταν σαν τον ήχο που κάνει ένα σκυλί που γαβγίζει» σχολίασε ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας Ρι Γιονγκ Χο αδιαφορώντας την απειλή του Αμερικανού προέδρου ότι «ίσως χρειαστεί να καταστρέψουμε ολοσχερώς τη Βόρεια Κορέα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Υπάρχει ένα ρητό που λέει “ακόμα και όταν ένα σκυλί γαβγίζει, η παρέλαση συνεχίζεται» ήταν η ακριβής φράση που χρησιμοποίησε ο βορειοκορεάτης πολιτικός κατά τη διάρκεια δηλώσεών του σε δημοσιογράφους.

«Αν σκέφτεται ότι μπορεί να μας προκαλέσει έκπληξη με τους ήχους γαβγίσματος που κάνει τότε είναι ξεκάθαρο ότι ονειρεύεται» πρόσθεσε ο ΥΠΕΞ της Βόρειας Κορέας.

Ο Αμερικανός πρόεδρος μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για την απειλή της Βόρειας Κορέας και για άλλα «καθεστώτα-παρίες» που προστατεύουν τρομοκράτες. Προειδοποίησε δε πως αν χρειαστεί, η χώρα του δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να «καταστρέψει ολοσχερώς» τη Βόρεια Κορέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης