Το κλίμα φόβου και γενικής καχυποψίας που κυριαρχεί στην Ευρώπη μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι οδηγεί σε απρόοπτα, όπως συνέβη με τον άσο της Ρόμα και της Εθνικής Βελγίου, Ράτζα Ναϊνγκολάν, ο οποίος θεωρήθηκε… τρομοκράτης.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Derniere Heure το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Τρίτης, στο ξενοδοχείο Radisson της Αμβέρσας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τη ματαίωση του αγώνα των «κόκκινων διαβόλων» με την Ισπανία, για λόγους ασφαλείας, ο Ναϊνγκολάν αποφάσισε να περάσει το βράδυ με την οικογένεια και τους φίλους του στη βελγική πόλη.

Το φινάλε της βραδιάς, όμως, τον βρήκε να καλείται για εξηγήσεις στην τοπική αστυνομία, μετά την αναφορά πελατών του ξενοδοχείου, που βάσει του ιδιαίτερου look του τον θεώρησαν τρομοκράτη! Ο Ναϊνγκολάν, πάντως, φρόντισε να διευκρινίσει τα πράγματα και στο τέλος το διασκέδασε κιόλας.

«Πραγματικά έχω εμφάνιση που μπορεί να τρομάξει, αλλά ευτυχώς οι αστυνομικοί με αναγνώρισαν» δήλωσε ο 27χρονος παίκτης, που έκλεισε την υπόθεση με μια αναμνηστική φωτογραφία με τα όργανα της τάξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης