Ένα νέο σκάνδαλο έρχεται να ταράξει για ακόμη μια φορά τα νερά στην οικογένεια Κλίντον, καθώς οι φήμες αυτή τη φορά θέλουν την Τσέλσι να μην είναι βιολογικό παιδί του πατέρα της και πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.

Σύμφωνα με τον πρώην βοηθό της οικογένειας, Λάρι Νίκολς, ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον δεν είναι ο βιολογικός πατέρας του μοναδικού παιδιού του ζευγαριού, Τσέλσι και μάλιστα πιστεύει πως ο Webster Hubbell, πρώην δήμαρχος του Little Rock, είναι ο γονιός της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που κυκλοφορούν τέτοιες φήμες για την 34χρονη κόρη των Κλίντον.

Σύμφωνα με άρθρο των New Yorker στις 2 Ιουνίου, ο μπλόγκερ Ρόμπερτ Μόροου, ισχυρίζεται πως η Χίλαρι και ο Γουέμπστερ είχαν δεσμό το 1984 κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας του Μπιλ στο Μέγαρο του Διοικητή.

Την ίδια στιγμή, ο Μπιλ Κλίντον, που αργότερα παραδέχθηκε ότι είχε σχέσεις με τις Τζένιφερ Φλάουερς και Μόνικα Λεβίνσκι, είχε εμπλακεί σε ένα σκάνδαλο πατρότητας. Υπήρχαν πολυάριθμες φήμες πως ο 67χρονος πλέον Μπιλ Κλίντον είχε αφήσει έγκυο μια γυναίκα της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Συζητούσαμε για τις απαιτήσεις αυτής της γυναίκας, που ισχυριζόταν ότι ο Μπιλ την άφησε έγκυο, όμως εκείνος αρνήθηκε ότι μπορούσε κάτι τέτοιο να συμβεί καθώς, όπως ο ίδιος είπε, είχε περάσει ιλαρά ως παιδί και αυτό τον κατέστησε στείρο», είπε ο πρώην βοηθός του, Larry Nichols.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης