Ένας Ινδονήσιος που θεωρούνταν αγνοούμενος βρέθηκε νεκρός μέσα στην κοιλιά ενός πύθωνα επτά μέτρων, ο οποίος τον είχε καταπιεί, ανακοίνωσε σήμερα ένας τοπικός αξιωματούχος αυτού του αρχιπελάγους της νοτιοανατολικής Ασίας.

Ο Άκμπαρ, 25 ετών, είχε φύγει από το σπίτι του στο Μαμούτζου του νησιού Κελέβη (Σουλαουέζι, κεντρική Ινδονησία) την Κυριακή και από τότε δεν είχε επιστρέψει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν την επομένη εντοπίστηκε στα περίχωρα ο πύθωνας με φουσκωμένη την κοιλιά του, οι συγγενείς του Άκμπαρ σκέφτηκαν αμέσως πως τον είχε καταπιεί το φίδι αυτό των τροπικών δασών, αφηγήθηκε ένας αξιωματούχος του γειτονικού χωριού Σαλουμπίρο.

Ο πύθωνας βρισκόταν κοντά σε μια φυτεία παραγωγής φοινικέλαιου της οικογένειας και δυσκολευόταν να κινηθεί εξαιτίας της φουσκωμένης κοιλιάς του, πρόσθεσε ο αξιωματούχος, που ονομάζεται Τζουνάιντι.

«Αμέσως σκεφτήκαμε πως το φίδι είχε καταβροχθίσει τον Άκμπαρ, επειδή στο ίδιο μέρος βρήκαμε χουρμάδες, το εργαλείο που χρησιμοποιούσε για να τους μαζεύει, και μία μπότα» τόνισε ο αξιωματούχος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χωρικοί προσπάθησαν στη συνέχεια να σκοτώσουν το ακίνητο ερπετό. Έπειτα από μία ώρα, έκοψαν το δέρμα του φιδιού και βρήκαν μέσα του ολόκληρο τον νεαρό άνδρα.

«Τον είχε καταβροχθίσει πιθανόν την Κυριακή, επειδή το πτώμα του ήταν ήδη πρησμένο, όταν το βρήκαμε» πρόσθεσε.

Στη δεκαετία του 1990 ένας πύθωνας είχε ανακαλυφθεί στην ίδια περιοχή, αλλά ποτέ έως τώρα δεν είχε καταβροχθισθεί άνθρωπος από φίδι, επισήμανε ο Τζουνάιντι.

Το 2013 στο Μπαλί, ένας φύλακας είχε σκοτωθεί από έναν πύθωνα μέσα στον περίβολο ενός παραλιακού ξενοδοχείου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης