Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αστυνομικές αρχές σε Γιούτα και Νεβάδα, έπειτα από τον εντοπισμό την περασμένη Πέμπτη ενός πτώματος σε βαλίτσα σε φαράγγι κοντά στο Salt Lake City.

Οι αστυνομικοί εικάζουν ότι η υπόθεση συνδέεται με την εξαφάνιση της Susana Villalvazo μιας γυναίκας από το Las Vegas. Ωστόσο παραμένουν προς το παρόν επιφυλακτικοί, αναμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 46χρονη γυναίκα είχε εξαφανιστεί τον περασμένο Νοέμβρη από το Law Vegaw και έκτοτε θεωρούνταν αγνοούμενη. Στο πτώμα που εντοπίστηκε στην βαλίτσα υπάρχουν πολλά σημάδια που παραπέμπουν στη 46χρονη Susana: H ϊδια είχε υποβληθεί σε μαστεκτομή και έφερε στον καρπό της ένα τατουάζ με τη ροζ κορδέλα – σήμα της καμπάνιας κατά του καρκίνου του μαστού.

Σύμφωνα με αστυνομικούς, το πτώμα βρέθηκε σε αποσύνθεση, γεγονός που δυσκολεύει την εξέλιξη των ερευνών, με τους επιστήμονες να αποσπούν DNA για να μπορέσουν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του θύματος.

Το σώμα ήταν τόσο άσχημα αποσυντίθεται ότι οι ερευνητές θα μπορούσαν να χρειάζονται τεστ DNA ή οδοντιατρικά αρχεία για να προσδιορίσει την ταυτότητα, πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης