Η Elizabeth Jones, 22 ετών, καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλάκισης, καθώς παραδέχθηκε στο δικαστήριο πως ο άνδρας που είχε κατηγορήσει ότι την βίασε, ποτέ δεν προέβη σε αυτή την πράξη.

Σύμφωνα με τις βρετανικές Αρχές, η νεαρή γυναίκα κατηγόρησε τον άνδρα αυτόν επειδή δεν τον συμπαθούσε, ενώ αργότερα έγινε γνωστό πως η εν λόγω γυναίκα έχει απευθυνθεί συνολικά 11 φορές στις Αρχές για να καταγγείλει βιασμούς, οι οποίοι δεν έγιναν ποτέ. Μάλιστα, η πρώτη της καταγγελία έγινε όταν ήταν μόλις 13 ετών!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια γυναίκα το 2009 είχε τιμωρηθεί με δεκάμηνη κράτηση για παρόμοια κατηγορία, ενώ από το 2005 ως το 2007 επισκέφτηκε συνολικά οκτώ φορές την αστυνομία με ισχυρισμούς ότι την βίασαν, ωστόσο ποτέ δεν βρέθηκαν στοιχεία που να πιστοποιούν κάτι τέτοιο, ενώ η γυναίκα δεν τιμωρήθηκε ποτέ.
Στην τελευταία της κατηγορία, η γυναίκα έβαλε ένα στενό της πρόσωπο να πάει στην αστυνομία προκειμένου να απευθυνθεί στις Αρχές και να δηλώσει ότι η γυναίκα υπήρξε θύμα βιασμού. Την επομένη, η ίδια η Elizabeth Jones επισκέφτηκε το τμήμα και άρχισε να λέει την ιστορία της. Οι Αρχές συνέλαβαν τον άνδρα που υποτίθεται πως τη βίασε και τον ανέκριναν για 9 ώρες, πριν τον αφήσουν ελεύθερο χωρίς κατηγορίες.

Η ψευδή ιστορία της γυναίκας και η απουσία ενδείξεων στον χώρο που υποτίθεται πως έλαβε χώρα το έγκλημα, οδήγησαν τις Αρχές στο συμπέρασμα πως η γυναίκα ψεύδεται, κάτι το οποίο η ίδια παραδέχθηκε. Πλέον η 22χρονη θα περάσει τους επόμενους 16 μήνες στη φυλακή.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κοντός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης