Ένα συνταρακτικό ντοκιμαντέρ, που προσφέρει μια μοναδική οπτική ως τώρα στο εμπόριο ναρκωτικών της Ν. Αμερικής ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Ubisoft. Η γνωστή εταιρεία παραγωγής video games σε συνεργασία με την βρετανική εταιρεία παραγωγής βίντεο, Chief Productions, φέρνουν ένα φιλμ μεγάλου μήκους, το οποίο θα συνοδεύσει το επερχόμενο παιχνίδι της Ubisoft, Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, και θα κυκλοφορήσει παράλληλα με αυτό.

To ντοκιμαντέρ “Wildlands” μάς δίνει μια εικόνα στις πραγματικές ιστορίες πίσω από το φανταστικό “τοπίο” του παιχνιδιού Ghost Recon Wildlands και την υποθετική κατάσταση που παρουσιάζεται στο παιχνίδι για το εμπόριο ναρκωτικών στη Βολιβία. Εξερευνά τις πραγματικές ιστορίες ανθρώπων, που ήταν στο επίκεντρο του πολέμου των ναρκωτικών τα τελευταία τριάντα χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφηγητής του ντοκιμαντέρ είναι ο Rusty Young, συγγραφέας του μπεστ σέλλερ “Marching Powder”, ενώ ο ίδιος συναντά τους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν συμμετάσχει στη διαμόρφωση του εμπορίου κοκαΐνης στη Ν. Αμερική. Πολλοί από αυτούς λένε την ιστορία τους για πρώτη φορά. Ταξιδεύοντας στη Βολιβία και στις Ην. Πολιτείες, θα ακούσουμε μαζί με τον Young τις ιστορίες ανθρώπων και από τις δύο μεριές του νόμου: Από καλλιεργητές κοκαΐνης, μέχρι στρατιώτες των Ειδικών Δυνάμεων που έχουν πολεμήσει στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών.

Το Wildlands παρουσιάζει τις απίστευτες ιστορίες ζωής από μια ομάδα ανθρώπων, μεταξύ των οποίον είναι ο George Jung. Ο άνθρωπος που απέκτησε φήμη φέρνοντας την κοκαϊνη στη Βόρεια Αμερική, ήταν ένας σημαντικός παίκτης στο εμπόριο κοκαΐνης κατ τις δεκαετίες του ’70 και του ’80, ενώ τον υποδύθηκε ο Johnny Depp στην ταινία “Blow”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ταινία, μπορείτε να παρακολουθήσετε μαρτυρίες του Tomas McFadden, ενός εμπόρου ναρκωτικών, που αποκαλύπτει τα μυστικά της δουλειάς του, αλλά και του αμερικανού πεζοναύτη, Adam Newbold, με εμπειρία μαχών για πάνω από 20 χρόνια, που έχει σταλλεί σε αποστολές σε όλη τη Ν. Αμερική.

Το Wildlands θα παρουσιαστεί και στη χώρα μας με ελληνικούς υπότιτλους, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε για πρώτη φορά σε ειδική προβολή στα Odeon Starcity, στις 6 Μαρτίου. Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα.

Το παιχνίδι από το οποίο εμπνεύστηκε το όλο εγχείρημα για την Ubisoft, Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαρτίου σε PlayStation 4, Xbox One και PC.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης