H Χίλαρι Κλίντον αποκάλεσε τους μισούς από τους ψηφοφόρους του Ντόναλντ Τραμπ «αξιοθρήνητους» αναζωπυρώνοντας τη διαμάχη με τον αντίπαλό της ενόψει των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ, ο οποίος από την πλευρά του απάντησε με οργή καταγγέλλοντας σήμερα την περιφρόνηση της πρώην Πρώτης Κυρίας προς «εκατομμύρια» Αμερικανούς.

Η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για τον Λευκό Οίκο μίλησε χθες το βράδυ σε μια εκδήλωση για τη συγκέντρωση δωρεών στη Νέα Υόρκη. Αυτού του είδους οι εκδηλώσεις γίνονται σε γενικές γραμμές χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτήν την φορά, ενώπιον του τηλεοπτικού φακού, στο πλαίσιο της «εκδήλωσης των ΛΟΑΔ για την Χίλαρι», η πρώην υπουργός Εξωτερικών επικεντρώθηκε στο 50% των ψηφοφόρων του επιχειρηματία, υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.

«Για να γενικεύσω, με λίγα λόγια, θα μπορούσατε να εντάξετε τους μισούς από τους υποστηρικτές του Τραμπ σε αυτό που εγώ αποκαλώ το καλάθι των αξιοθρήνητων» δήλωσε η Χίλαρι Κλίντον προκαλώντας τις επευφημίες των παρευρισκομένων. Κατόπιν εξήγησε:

«Τους ρατσιστές, τους σεξιστές, του ομοφοβικούς, τους ξενοφοβικούς, τους ισλαμοφοβικούς. Επιλέξτε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι περισσότεροι από τους υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ είναι, για την Χίλαρι Κλίντον, «αδιόρθωτοι, όμως ευτυχώς δεν είναι η Αμερική» συνέχισε η ίδια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης