Τρεις νεκροί και άλλοι τόσοι σοβαρά τραυματίες, είναι ο τραγικός απολογισμός των πανηγυρισμών που ακολούθησαν της κατάκτησης του Κόπα Αμέρικα από τη Χιλή στο Σαντιάγκο, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του τελικού, που χάρισε στην εθνική ομάδα της χώρας το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία της, σε ολόκληρη την χώρα, οι Χιλιανοί βγήκαν στους δρόμους να πανηγυρίσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και ακόμα τρεις τραυματίστηκαν, μετά από σύγκρουση οχημάτων, όπου επέβαιναν φίλαθλοι που γιόρταζαν την μεγάλη νίκη. Ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα τράπηκε σε φυγή, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε, όπου νοσηλεύονται ακόμα.

Ενα άλλο περιστατικό συνέβη στο χωριό Λος Πράδος, όταν ένας άντρας πυροβολήθηκε θανάσιμα στο στήθος. Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα «24horas.cl», το θύμα πήγε να επιπλήξει άτομα που γιόρταζαν τη νίκη της Χιλής κοντά στο σπίτι του και δέχθηκε σφαίρα.

Επίσης στην “Πλατεία της Ιταλίας”, νεαροί, κατέστρεψαν φανάρια, φώτα και βιτρίνες καταστημάτων, πριν οι αστυνομικές αρχές τους διώξουν χρησιμοποιώντας το κανόνι του νερού και δακρυγόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης