Με αφορμή την εμφάνισή του στο Madwalk, ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» για την αποχή του εφέτος από το «X Factor».

«Τηλεοπτικά εφέτος απέχουμε. Όχι ότι είχαμε και καμιά τρομερή παρουσία. Μια φορά ήμασταν. Οπότε έχουμε εστιάσει λίγο στα μουσικά. Από εκεί και πέρα είναι κάτι που σίγουρα κάποια στιγμή θα ξανάρθει» είπε αρχικά ο frontman του συγκροτήματος Onirama.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και συνέχισε: «Ο ΣΚΑΪ πήρε μια απόφαση στο ”X Factor” να κάνει μια ριζική ανανέωση, οπότε, όπως βλέπετε, οι πιο πολλοί συντελεστές δεν είναι εκεί. Η Τάμτα έχει μείνει ουσιαστικά, έπρεπε να υπάρχει μια γυναίκα. Από το κανάλι μού είπαν ότι ο σκοπός τους ήταν να κάνουν μια ανανέωση. Ίσως επειδή υπάρχουν τόσα πολλά τηλεοπτικά προϊόντα στο ίδιο αντικείμενο αυτήν τη στιγμή να ήθελαν να δώσουν μια διαφορετική πνοή στην εκπομπή. Πολύ καλά έκαναν και δικαίωμά τους είναι.

»Πέρυσι στο ”X Factor” πέρασα πάρα πολύ ωραία. Ήταν η ομάδα πολύ καλή και οι συντελεστές όλοι πραγματικά πολύ δημιουργικοί. Κέρδισα κι εγώ πολλά πράγματα και από τα παιδιά. Έχω πολύ θετική εμπειρία και νομίζω και μπορώ να το κάνω και έχω κάτι να προσφέρω. Οπότε με τις κατάλληλες συνθήκες, ναι, θα το ξαναέκανα».

ΠΗΓΗ: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης