Aπόψε θα πραγματοποιηθεί ο ελληνικός τελικός για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στον 60ο διαγωνισμό της Eurovision στη Βιέννη και η Θωμαή Απέργη απάντησε σε ερωτήσεις του INFE GREECE τον επίσημο συνεργάτη του govastileto.gr λίγες ώρες πριν τη μεγάλη βραδιά.

– Ποιές στιγμές της καριέρα σου ξεχωρίζεις;

«Σαφέστατα ξεχωρίζω τη στιγμή της κυκλοφορίας του 1ου μου τραγουδιού « What’s Your Name» (Μια Βραδιά) και που δέθηκα με την οικογένεια της PANIK records. Εξίσου σημαντικό στην καριέρα μου είναι η σχέση που έχω αναπτύξει με την μπάντα μου και που έχω καταφέρει να τραγουδάω την μουσική που τόσο αγαπώ, που δεν είναι άλλη από την JAZZ. Και η 3η σημαντική στιγμή της καριέρας μου φυσικά είναι η 1η συμμετοχή μου στον Ελληνικό τελικό της EUROVISION. Με το «Οne last kiss» συστήθηκα στο ευρύ κοινό.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 – Ποια η γνώμη σου για τον θεσμό της Eurovision;

«Ανέκαθεν από το σχολείο κιόλας ήμουν EUROFAN. Θεωρώ πως πρόκειται για γιορτή της μουσικής και μια ξεχωριστή στιγμή. Να φανταστείς την μέρα που κέρδισε η Έλενα προσποιήθηκα ότι ήμουν άρρωστη και δεν πήγα να δώσω εξετάσεις στο σχολείο».

 – Ποια είναι η αγαπημένη σου ελληνική συμμετοχή;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Εκτός από την Έλενα της οποίας η νίκη αποτέλεσε…

Περισσότερα στο www.govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης