Η νέα κομεντί του ΑΝΤ1 ονομάζεται «4ΧΧΧ4» και κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 23.00. Θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη και πρόκειται για μία ξεκάθαρα γυναικεία υπόθεση!

Τέσσερις φίλες που με τα χρόνια χάθηκαν, η Ανδρονίκη (Πηνελόπη Αναστασοπούλου), η Bούλα (Θωμαΐς Ανδρούτσου), η Βερόνικα (Νίκη Γρανά) και η Λυδία (Κατερίνα Μισιχρόνη), θα συναντηθούν μετά από χρόνια, με αφορμή τον επικείμενο γάμο της Λυδίας. Καθεμία, για δικούς της λόγους, θέλει να τεστάρει τη σχέση της. Βάζουν λοιπόν ένα παράτολμο και επικίνδυνο στοίχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέσσερις γυναίκες που «ψάχνονται», που δε συμβιβάζονται και που θέλουν να ζήσουν τον απόλυτο έρωτα, θα τα παίξουν όλα για όλα, προκειμένου να τεστάρουν τους άντρες τους. Ένα στοίχημα, πρόκληση για την αγάπη και την πίστη, στο οποίο θα πάρουν μέρος ερήμην τους και οι άντρες τους, ο άντρας της Ανδρονίκης, Λουδοβίκος (Κωνσταντίνος Λάγκος), ο σύζυγος της Βούλας, Νικήτας (Τόνυ Δημητρίου), ο σύντροφος της Βερόνικας, Αιμίλιος (Ορέστης Τζιόβας) και ο μελλοντικός σύζυγος της Λυδίας, Μάξιμος (Πέτρος Λαγούτης).

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης