Έξι μήνες μετά την αυτοκτονία του Robin Williams στο σπίτι του στην Καλιφόρνια, η κόρη του, Zelda Williams, μίλησε στην εκπομπή Today για το τραγικό γεγονός.

Η ίδια είπε πως δεν έχει νόημα να εξετάζει κανείς γιατί ο πατέρας της επέλεξε να αφαιρέσει τη ζωή του και πως προτιμά να κοιτάζει το μέλλον και να επικεντρώνεται στη φιλανθρωπία, συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο το έργο του πατέρα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα χρειαστεί πολλή δουλειά για να επιστρέψω στον εαυτό μου να αποκτήσει την ίδια διασκεδαστική και ευτυχισμένη ζωή, που είχε, αλλά αυτό είναι σημαντικό. Οι άνθρωποι αρχίζουν να μιλούν για ασθένειες, που δεν μπορούν να δουν άμεσα. Ο πατέρας μου μίλησε για τον αλκοολισμό του.

Αστειεύτηκε με αυτόν και νομίζω πως αυτό έπρεπε να κάνει. Τον βοήθησε να μην κρυφτεί. Αν έχεις πράγματα που σε κάνουν λυπημένο, εξέφρασέ τα σε άλλους ανθρώπους. Νομίζω πως ήταν σημαντικό για εκείνον να μιλάει στους άλλους για σημαντικά πράγματα. Δεν ήθελε να αισθάνεται πως οι άλλοι πρέπει να περνούν αυτά που τους δυσκολεύουν μόνοι τους. Νομίζω πως αυτό είναι μεγάλη κληρονομιά για εμένα και τα αδέρφια μου. Έκανε έναν πολύ μεγάλο αριθμό ανθρώπων σε αυτόν τον κόσμο να αισθάνονται πολύ λιγότερο μόνοι…»

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης