Σε αποκαλύψεις για τον χαρακτήρα αλλά και την προσωπική ζωή του αδικοχαμένου ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου προχώρησε ο γνωστός σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου.

Ο δημιουργός πολλών επιτυχιών, ο οποίος συνεργάστηκε στενά με τον Νίκο Σεργιανόπουλο τόσο στους «Δύο Ξένους» όσο και στους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη, μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και σχολίασε τη δίκη του Σεργιανόπουλου αλλά και τον δολοφόνο του, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην ιδιαιτερότητα του εκλιπόντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πήγα στη δίκη (για τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου) είδα, κατάλαβα περισσότερα από ό,τι έπρεπε και έφυγα. Το έγκλημα, από όσο έχω ακούσει, ήταν πάρα πολύ βίαιο, για έναν τόσο χαχόλο τύπο κρύβονται άλλα πράγματα που δεν με ενδιαφέρει να τα ψάξω και δεν πιστεύω ότι θα τα ψάξει και κανείς. Ο Νίκος ήταν πολύ βασανισμένη ψυχή. Είχε πεθάνει πολύ πιο πριν, μετά απλώς τον θάψαμε. Ήταν καταραμένη ψυχή με την ποιητική έννοια του όρου. Πιστεύω κάπου εκεί στην εφηβεία που του είχε βγει η ιδιαιτερότητά του και έφαγε πάρα πολλή βία για να βγει από μέσα του, λες και είναι κουσούρι ή είναι ένα σπυρί που σπάει και απλώς καθαρίζει το δέρμα… εκεί κάπου στα 16, 17 τον είχαν σκοτώσει τον Νίκο και απλώς τον θάψαμε στα 45».

«Αυτό ήταν ο Νίκος, μία πάρα πολύ μαύρη ψυχούλα».

Πηγή: Fthis
Επιμέλεια: Γεωργία Μανώλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης