Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, που είχε φιλοξενηθεί για αρκετά μεγάλο διάστημα στην ελληνική τηλεόραση με δική της εκπομπή αλλά και την παρουσίαση της Γιουροβίζιον, ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του συντρόφου της Jacobs. Η καταγωγή του αγαπημένου της είναι από τη Σουηδία, παρ’ όλα αυτά, έχει περάσει μεγάλα διαστήματα σε πολλές διαφορετικές γωνιές του πλανήτη, κυρίως λόγω της φύσης του επαγγέλματός του, καθώς ασχολείται με τις ξενοδοχειακές επενδύσεις.

Με την Αλεξάνδρα είναι μαζί περίπου έναν χρόνο. Γνωρίστηκαν πέρσι το καλοκαίρι στη Στοκχόλμη μέσω κοινών γνωστών και στη συνέχεια εκείνος τη συνάντησε και πάλι στη Σαντορίνη. Από τότε είναι μαζί και μάλιστα συγκατοικούν στη Σουηδία και περνούν υπέροχα. Τον προηγούμενο χειμώνα επισκέφτηκαν την Ταϊλάνδη, όπου παρέμειναν δύο μήνες. Η αγάπη τους για τα ταξίδια σε νέους προορισμούς είναι κάτι που τους ένωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή την περίοδο οι δυο τους βρίσκονται στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, παρέμειναν μία εβδομάδα στο ξενοδοχείο της οικογένειας Κοκοτού, στην Ελούντα της Κρήτης. Τον Jacobs έχει γνωρίσει και η κόρη της Αλεξάνδρας, η 6χρονη Μελίνα. Η συμπάθεια που γεννήθηκε ανάμεσά τους ήταν μάλιστα αμοιβαία. Η πιτσιρίκα ήδη του μαθαίνει ελληνικά για να μπορούν να συνεννοούνται καλύτερα.

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης