«Δύσκολες μέρες, δύσκολες στιγμές, δύσκολες αποφάσεις. Από την άλλη εβδομάδα θα φιλοξενηθώ στο “Σπίτι του ηθοποιού”» έγραψε προ ημερών η Καίτη Φίνου στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Η ηθοποιός, η οποία άφησε εποχή με τις εμφανίσεις της σε βιντεοκασέτες τη δεκαετία του ’80, είχε ομολογήσει δημόσια πριν από λίγο καιρό πως περνάει τον δικό της Γολγοθά, αφού η οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει είναι ιδιαίτερα δυσχερής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προσπάθησα να το αποφύγω. Πάλεψα πολύ για να μπορέσω να κρατήσω το σπίτι μου, αλλά δεν είχα άλλον τρόπο» ανέφερε η ηθοποιός, που μας εξηγεί: «Θα μπω στο “Σπίτι του ηθοποιού” στα τέλη της εβδομάδας. Το Σαββατοκύριακο μάλλον θα είμαι εκεί. Ήδη έχω μεταφέρει λίγα από τα ρούχα μου. Τα έπιπλά μου θα τα βάλω σε ένα χώρο που νοικιάζει η Άννα Φόνσου, δίπλα».

«Σαφώς και είναι δύσκολη η προσαρμογή. Ή, καλύτερα, περίεργη. Είναι ένα συναίσθημα που δεν ξέρω αν μπορώ να το περιγράψω. Από τη μία αισθάνομαι άσχημα, διότι αφήνω το σπιτικό μου, από την άλλη όμως φιλοξενούμαι σε έναν υπέροχο χώρο που έχει φτιάξει η Άννα Φόνσου και αυτό με γεμίζει ελπίδα» συνέχισε.
Πάντως η ηθοποιός ακόμη και τώρα δηλώνει αισιόδοξη: «Έχω αποφασίσει να βλέπω τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Στο διάστημα που θα φιλοξενούμαι δεν θα έχω στο μυαλό μου ούτε ενοίκια, ούτε λογαριασμούς και κοινόχρηστα. Έτσι θα μπορέσω να συγκεντρωθώ στα νέα μου βήματα και να φτιάξω σιγά-σιγά και πάλι τη ζωή μου», είπε η Καίτη Φίνου, μιλώντας στην Espresso.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης