Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ή αλλιώς ο «Ηλίας» του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», στα 52 του, μιλώντας στο περιοδικό «Down Town» της Κύπρου ισχυρίζεται ότι έχει βρει την ισορροπία στη ζωή του και πως είναι πολύ ψύχραιμος σε ό,τι κι αν συμβεί.

– Πάντα ήταν φωτεινές οι μέρες στη ζωή σας;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όχι, κάθε άλλο. Υπήρξαν πολύ στενάχωρες στιγμές, όπως και ευχάριστες. Αυτό είναι το αλάτι και το πιπέρι της ζωής, που χωρίς αυτό θα πλήτταμε. Όταν θα γεράσω θα θυμάμαι πάντα τα πιο περίεργα, τα πιο μυστήρια, τα πιο στενάχωρα πράγματα που έχω ζήσει. Αυτά νομίζω ότι γεμίζουν τον άνθρωπο. Και η λύπη και η χαρά. Το θέμα είναι να τα ισορροπείς, γιατί η ζωή δεν στα προσφέρει πάντα σε ίσες ποσότητες.

– Πώς τα ισορροπήσατε εσείς;

Με πολλή δουλειά και αυτογνωσία. Ποτέ δεν πίστεψα ότι είμαι κάτι σημαντικότερο του εαυτού μου. Είμαι ένας ηθοποιός που θέλω να κάνω τον κόσμο να περνάει καλά. Δεν κάνουμε κάτι τρομερά σπουδαίο, μην υπερεκτιμάμε τους εαυτούς μας. Δουλεύουμε και για να ζούμε, αλλά κυρίως για να περνούν οι άλλοι καλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Αυτό το καταφέρνετε συνεχώς, ειδικά μέσα από το «Μην αρχίζεις την μουρμούρα». Αλήθεια, έχετε κι εσείς αυτές τις κλασικές αντρικές συνήθειες όπως ο Ηλίας που υποδύεστε;

Ούτε μία!

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης