Για το πρώτο της βραβείο μίλησε η Άννα Βίσση. «Βασικά είχαμε πει ψέματα… Σε εκείνο τον πρώτο διαγωνισμό που πήγα στη ζωή μου, στο ΡΙΚ, είπαμε ψέματα. Δήλωσα ότι είμαι 16 χρόνων, αντί 12 που ήμουν, για να μπορώ να λάβω μέρος. Πήγαμε στη Λευκωσία, με τη Λία στο πιάνο κι εμένα στο τραγούδι, και κερδίσαμε παμψηφεί την πρώτη θέση.

»Θυμάμαι μας ‘δώσαν 15 λίρες και κάποια βιβλία. Με τα λεφτά πήραμε από ένα ποδήλατο, άσπρο νομίζω, για να πηγαίνουμε σχολείο κάθε μέρα. Στο σπίτι μας, Άγγελου Σικελιανού 26, καθόμασταν τα μεσημέρια, όταν ο κύριος Νέστωρας πήγαινε για σιέστα και κάναμε πρόβες στην κουζίνα. Η μάνα μου μαγείρευε -έφαγες ποτέ φαγητό απ’ τη μάνα μου;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Δεν υπάρχει!- κι εμείς στο τραπέζι της κουζίνας με το καρό τραπεζομάντηλο κάναμε πρόβες. Με έβαζε να τραγουδάω και με διόρθωνε. Στην ερμηνεία, στην τεχνική και στην ορθοφωνία. Όλα αυτά, ενώ το φαγητό στην κατσαρόλα σιγοψηνόταν! Μετά οι τρεις μας καθόμασταν στο πιάνο, δίπλα στο σαλόνι και το τελειοποιούσαμε» περιέγραψε στο «Downtown» η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Πηγή:govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης