Ο Αντύπας και ο Νίκος Μακρόπουλος για πρώτη φορά μαζί, μας περιμένουν στον Βοτανικό από τις 19 Σεπτεμβρίου! Μαζί τους η Ελεάνα Παπαιωάννου και οι Kings.

Μετά την περσινή, απόλυτα επιτυχημένη, σεζόν, που ήταν και η μακροβιότερη στην Αθηναϊκή νύχτα, ο Αντύπας επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ Live Stage.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Βάλτε κάτι να πιώ» του Γιώργου Θεοφάνους είναι το καινούριο του τραγούδι, στο οποίο τους στίχους έχει γράψει ο Θάνος Παπανικολάου. Έφτασε ήδη μέχρι το Νο 1 του Πανελλήνιου top του Music Inspector και έρχεται να συμπληρώσει τη μεγάλη διαδρομή του καλλιτέχνη, – 33 χρόνια είναι αυτά! -, στη δισκογραφία με επιτυχίες, όπως τα «Ώρες Ώρες»,«Άραγε», «Καταιγίδα», «Οδηγώ και σε σκέφτομαι»,

«Ένα σου σημάδι μόνο», «Είμαι ανεβασμένος», «Μωρό μου καλησπέρα», «Για να μην τρελαθώ», «Είμαι στα χάϊ μου», «Απαγορεύεται να σε αγαπάω» και τόσα άλλα.

Στο Βοτανικό επιστρέφει για φέτος μετά από 5 χρόνια και ο Νίκος Μακρόπουλος, ένας καλλιτέχνης που συνέδεσε το όνομά του με δυνατές νύχτες στη μεγάλη αυτή μουσική …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο www.govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης