Σε έναν συγκλονιστικό αγώνα που έσπασαν καρδιές και κρίθηκε με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στις καθυστερήσεις… 

Εεε…, συγγνώμη, μπερδεύτηκα, πάμε πάλι…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έναν ήρεμο αγώνα, χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, η Βασιλική Μιλλούση ηττήθηκε από τον Κωνσταντίνο Οροκλό με σκορ 3-0 και απεχώρησε από το «Nomads».

Οι δύο αντίπαλοι για την παραμονή στο παιχνίδι, είχαν καθοριστεί από τις ψήφους των τηλεθεατών· ο κόσμος έδωσε τις περισσότερες θετικές ψήφους στον έτερο υποψήφιο, Νίκο Αναδιώτη, και έτσι, στον στίβο μάχης οδηγήθηκαν η ξανθιά πρωταθλήτρια τής ενόργανης γυμναστικής και… η «αρκούδα».

Η Βασιλική δεν εμπόρεσε να μπει στο πνεύμα τής μονομαχίας και έτσι έχασε δίκαια από τον αγαπημένο Οροκλό, ο οποίος, μάλιστα, μάς συγκίνησε με το «ευ αγωνίζεσθαι» που επέδειξε σε κρίσιμη στιγμή τής αναμέτρησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, ενώ το σκορ ήταν 2-0 και οι δύο αντίπαλοι προσπαθούσαν εναγωνίως να βάλουν τα δισκάκια τους μέσα σε τρία κλουβιά, ο Κωνσταντίνος πήγε να μαζέψει τα δικά του δισκάκια για να επανέλθει· εκεί, λοιπόν, διεπίστωσε ότι είχε πέσει στην περιοχή του ένα δισκάκι τής Βασιλικής και το επέστρεψε στην περιοχή της, ώστε να τής εξοικονομήσει χρόνο (φωτό αριστερά).

Η κίνησή του εκθειάστηκε από άπαντες στο παιχνίδι, καθώς ήταν μία αντρίκια ενέργεια που απέδειξε περίτρανα ότι ο Οροκλός -για να το πούμε στη γλώσσα του- είναι τρανό αγοράκι.

Και το πιο σημαντικό όταν νικάς, είναι να σε (παρα)δέχονται όλοι.

Η Μέγιστη Νίκη είναι να αναγνωρίζουν ότι είσαι Άξιος Νικητής αυτοί που ηττήθηκαν από εσένα.
Ως εκ τούτων, η Βασιλική Μιλλούση -όπως αποδεικνύεται από την εγκάρδια αγκαλιά της με την… αρκούδα (φωτό δεξιά)- έφυγε από το «Nomads» με την ικανοποίηση ότι ηττήθηκε από έναν άξιο νικητή!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης