Από τη μία άκρη της Ελλάδας στην άλλη και στο τέλος στην Κύπρο οι φαν της Άννας Βίσση θα μπορέσουν να απολαύσουν ένα μουσικό ταξίδι με τραγούδια του χθες και του σήμερα, με νότες αγαπημένες απεικονίζοντας εικόνες, χρώματα και αρώματα με την μοναδική φωνή της τραγουδίστριας.

Η απόλυτη Ελληνίδα super star φέτος το καλοκαίρι ξεκίνησε την περιοδεία της με πρώτο σταθμό την Λακωνία, για να ακολουθήσουν κι άλλες πόλεις της περιφέρειας με τελικό προορισμό την Κύπρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βράδυ της Πέμπτης ήταν η σειρά της Κατερίνης να υποδεχθεί την Άννα και το ένθερμο κοινό της κατέκλυσε από νωρίς το club «Gold» .

Ένας χώρος φιλόξενος στην παραλία της πόλης διακοσμημένος με ethnic επιρροές. Βαρύτιμοι πολυέλαιοι, με κρυστάλλους και πολύχρωμα γυαλιά συνέθεταν ένα ονειρικό και ατμοσφαιρικό σκηνικό.

Η Βίσση στα καλύτερα της με τους θαμώνες να έχουν γεμίσει ασφυκτικά το μαγαζί, ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη με τις παλιές και τις νέες της επιτυχίες .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τέλος της βραδιάς η τραγουδίστρια ευχαρίστησε με την σειρά της το κοινό της, λέγοντας ότι της «ανεβάζουν τον πυρετό» με την μαγεία και την αγάπη που της μεταδίδουν .

Πηγή:govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης