Μια νέα δυνατή φιλία έχει γεννηθεί τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στην Ναταλία Γερμανού και τον Αλέξη Παππά. Το περιοδικό Hello φιλοξενεί τις τρυφερές τους φωτογραφίες με φιλί στο στόμα από νυχτερινή τους έξοδο, ενώ στο περιοδικό ΟΚ το μοντέλο, διεθνούς φήμης, ποζάρει και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του ενώ παραδέχεται την αλβανική καταγωγή του.

 Αν αναζητήσει κάποιος το όνομά σου στο ίντερνετ, θα δει ότι έχεις αλβανική καταγωγή. Ισχύει;
«Ναι η μητέρα μου είναι από την Βόρεια Ήπειρο. Εγώ γεννήθηκα εδώ και δεν έχω πάει ποτέ εκεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σου συμπεριφέρθηκαν ποτέ ρατσιστικά για την καταγωγή σου;

«Όχι ποτέ. Οι φίλοι μου, που ήξεραν την ιστορία μου, με αντιμετώπιζαν και με αντιμετωπίζουν πάντα όπως έναν από την ομάδα, όλοι ίσοι, ξεχωριστοί και αγαπημένοι. Νιώθε Έλληνας 100 τοις εκατό, ξέρω τί είμαι, δεν έχω κανένα λόγο να αντιδράσω. Δεν ένιωσα ποτέ θύμα bullying»

Ούτε στην δουλειά σου αντιμετώπισες πρόβλημα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σε κάθε δουλειά θέλεις να βγάλεις χρήματα. Στη συγκεκριμένη φάση ο σχεδιαστής ή ο οίκος μόδας επιλέγει το μοντέλο με τις αναλογίες το που έχει θέσει η μόδα. Δεν τον ενδιαφέρει η υπηκοότητα, η εθνικότητα, που γεννήθηκε και τί έφαγε. Τον ενδιαφέρει να βγάλει λεφτά από την φάτσα του. Οπότε δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Αν κάποιος πει ότι αυτός είναι Κορεάτης ή Αλβανός δεν τον επηρεάζει καθόλου. Εγώ είμαι υπερήφανος για την καταγωγή μου».

Πάντως η Φουρέιρα έκρυβε χρόνια την καταγωγή της…

«Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι. Ο κάθε άνθρωπος δρα ανάλογα με τις εμπειρίες που χτίζουν την συμπεριφορά του. Δεν μπορώ να ξέρω τι μπορεί να έχει ζήσει ο καθένας ώστε να έχει αυτή την στάση».

Πηγή: Govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης