Της Σπυριδούλας Κάμπου

Μπορεί να βρέθηκε στο Ισραήλ για μια σειρά επιτυχημένων συναυλιών, μια βαθύτερη όμως ψυχική ανάγκη, μετά την επίσκεψή του στους Αγίους Τόπους, ήταν αυτή που τον ώθησε να πάρει την απόφαση να βαφτιστεί για δεύτερη φορά. Βιώνοντας το μυστήριο της βάπτισης στον Ιορδάνη ποταμό, εκεί όπου ο Ιωάννης ο Πρόδρομος είχε τελέσει τη βάπτιση του Ιησού Χριστού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βαθιά θρησκευόμενος, ο τραγουδιστής Αλέξης Γαλάνης θέλησε να πάρει την ευλογία των βαπτιστών ιερέων και, όπως αποκάλυψε αποκλειστικά στο govastileto.gr, ήταν ό,τι πιο συγκλονιστικό έχει βιώσει στη ζωή του. «Ειλικρινά έκλαιγα. Είναι μοναδικό το συναίσθημα. Η ψυχή σου γαληνεύει. Νιώθω ότι ξαναγεννήθηκα. Είναι μεγάλη ευλογία. Δεν μπορώ να σας περιγράψω με λόγια τη στιγμή της βάφτισης στα άγια νερά όπου βαπτίστηκε ο Ιησούς» μας εξομολογήθηκε ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής.

Μας εξήγησε ότι όποιος θέλει μπορεί να ξαναβαφτιστεί με μια απλή διαδικασία. Πληρώνεις μόνο 20 ευρώ για την αγορά του λευκού χιτώνα, ενώ η τέλεση της βάπτισης δεν κοστίζει τίποτα. Όπως μας είπε ο Αλέξης Γαλάνης, πλήθος κόσμου συρρέει καθημερινά στον Ιορδάνη ποταμό και ξαναβαπτίζεται. Μετά το μυστήριο δίνεται ένα ειδικό πιστοποιητικό, αφού πλέον ένα πρόθεμα συνοδεύει το επίθετο του -δεύτερη φορά- νεοφώτιστου.

«Πλέον με λένε Αλέξη Χατζηγαλάνη» λέει ο τραγουδιστής. «Είναι υποχρεωτικό το Χατζη- μετά τη βάπτιση στον Ιορδάνη ποταμό. Σίγουρα και τον Χατζηγιάννη τον λένε έτσι γιατί κάποιος προπάππους του είχε βαφτιστεί εκεί.» 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης