Τις τελευταίες ημέρες , δεκάδες δημοσιεύματα, είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν στο τηλεοπτικό ραντεβού της Ελένης Μενεγάκη με την Ελεονώρα Μελέτη.

Οι δύο γυναίκες σύμφωνα με μερίδα του Τύπου, θα τα έλεγαν στην πρώτη εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, στις 3 Οκτωβρίου. Κάτι τέτοιο όμως δεν θα γίνει. Και ούτε ήταν και να γίνει, διότι απλούστατα, η Ελεονώρα Μελέτη και η Ελένη Μενεγάκη δεν είχαν συμφωνήσει ποτέ να πουν μαζί το πρώτο «καλησπέρα» της σεζόν από κοινού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς και αποκλειστικές πληροφορίες του gοvastileto.gr, η Ελεονώρα, ναι μεν θα βρεθούν μαζί την εκπομπή «Ελένη», όμως όχι στην πρώτη εκπομπή, αφού υποχρεώσεις της Μελέτη, δεν της επιτρέπουν να βρίσκεται εκείνη την ημέρα στην εκπομπή. Η ημερομηνία που οι δύο γυναίκες θα τα πουν από τον καναπέ της Ελένης, δεν έχει ακόμα «κουμπώσει» αλλά θα είναι σίγουρα μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτώβρη.

Να θυμίσουμε, πως Μενεγάκη Μελέτη που για τρία χρόνια ήταν «απέναντι» τα έχουν ξαναπεί τηλεοπτικά και πάλι, με τεράστια επιτυχία ως προς τα νούμερα τηλεθέασης, κάτι που στον Alpha, πιστεύουν ότι θα επαναληφθεί, καθώς, η Ελεονώρα την εποχή αυτή, μετά την άχαρη λήξη της συνεργασίας της με το Epsilon, θεωρείται ιδιαίτερα hot καλεσμένος!

Πηγή:govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης