Έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τη τηλεοπτική σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα» που προβλήθηκε το 2007 στο Mega,στον ρόλο του μικρού Βασιλάκη. Για τον ρόλο αυτό αναγκάστηκε να πάρει 25 κιλά με παρότρυνση του σκηνοθέτη της σειράς, Πάνου Κοκκινόπουλου.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Καρμάτη, ο οποίος πια μεγάλωσε, έγινε ολόκληρο παλικάρι και στα 29 του χρόνια παίρνει τη σκυτάλη για τη βιοπάλη της ζωής..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο πριν τη σύνθεση της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, ο νεαρός ηθοποιός ρίχνει τα «καρφιά» του στον πρωθυπουργό της χώρας και τα λέει «τσεκουράτα» μπροστά στη κάμερα του govastileto.gr. και τη δημοσιογράφο Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Δηλώνει με γλαφυρότητα και με όλο τον σεβασμό που τον διακατέχει, πως αυτό που επιθυμεί από τον Αλέξη Τσίπρα είναι να ξαναφέρει πίσω το χαμόγελο στο πρόσωπο των Ελλήνων και τουλάχιστον να κάνει έστω και τα μισά απ’ όσα έχει υποσχεθεί…!

Η τηλεόραση, το θέατρο και…. η νέα του αγάπη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εποχή της «εύκολης τηλεόρασης» με τα υπέρογκα ποσά, έχει αλλάξει. Το πρότυπο της σημερινής τηλεόρασης είναι τα παιδιά, κάτω των 25 ετών που αποτελούν το φθηνό δυναμικό της υποκριτικής βιομηχανίας.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αποκαλύπτει τους λόγους που δεν τον βλέπουμε πλέον σε πρωταγωνιστικούς ρόλους στην τηλεόραση και έχει κάνει έτσι στροφή μόνο στο θέατρο. Αυτή τη περίοδο παίζει με επιτυχία στη παιδική παράσταση «Φαίδωνας, ο ξεχωριστός μου αδελφός» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Αϊβάζη και δηλώνει πολύ χαρούμενος.

Ωστόσο η γλυκιά μας συζήτηση δεν στάθηκε μόνο εκεί. Μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένεια του και την υπέροχη σχέση που έχει με τον αδελφό του ,Δημήτρη, για τους αγαπημένους συναδέλφους του και γι’ αυτούς που τον στήριξαν στα πρώτα του βήματα στην υποκριτική καθώς και για το νέο του εγχείρημα, τη νέα του αγάπη …το ρακομελάδικο «Skakeraki»!

Όσον αφορά τη προσωπική του ζωή…. ουδείς λόγος !

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης