Το βράδυ της Τετάρτης 10 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία του περιοδικού Marie Claire για τα καλύτερα blogs. Η λαμπερή εκδήλωση έλαβε χώρα στο παλαιό αμαξοστάσιο στο Γκάζι και το «παρών» έδωσαν πολλοί εκπρόσωποι από τον χώρο της μόδας.

Το govastileto.gr ήταν εκεί και εξασφάλισε για εσάς αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο από τη βράβευση των αδελφών Φαρμάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Όλγα και η Γωγώ Φαρμάκη έφυγαν από τη βραδιά με το βραβείο του καλύτερου business fashion blog και με την ευτυχία τους να μην περιγράφεται! Στο πλευρό της Όλγας και της Γωγώς ήταν η μητέρα τους που ήρθε από το Αγρίνιο (σ.σ τόπος καταγωγής τους), η μητέρα του συζύγου της Γωγώς και οι καλύτερές τους φίλες.

Τόσο η Όλγα, όσο και η Γωγώ έλαμψαν στη χθεσινή βράβευση με τις εντυπωσιακές τουαλέτες που φόρεσαν. Αναλυτικότερα, η Όλγα Φαρμάκη φόρεσε μία λευκή δημιουργία της σχεδιάστριας Τάνιας Χριστοφοράτου, ενώ η Γωγώ ένα λευκό μακρύ φόρεμα του Δημήτρη Πέτρου. Το μακιγιάζ και των δύο κοριτσιών ανέλαβε η Βάσω Νακοπούλου και το hair styling ο Βασίλης Μπουλούμπασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερο ρεπορτάζ στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης