Όλη η ευτυχία της Ελένης Μενεγάκη βρίσκεται συγκεντρωμένη, μέσα στο συγκεκριμένο δωμάτιο του εβδόμου ορόφου του «Ιασώ». Στην vip πτέρυγα του μαιευτηρίου, έχοντας τη δική της σουίτα, η δημοφιλής παρουσιάστρια απολαμβάνει τη νέα της κόρη, καρπός του μεγάλου έρωτά της με το Μάκη Παντζόπουλο που ήρθε να συμπληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο φακός του govastileto.gr έφτασε έξω από την πόρτα της. Δεκάδες ανθοδέσμες και δώρα κυριαρχούν έξω από το δωμάτιο της Ελένης Μενεγάκη ενώ από το βράδυ της Κυριακής που έγινε γνωστό ότι έφερε στο κόσμο μια υγιής κόρη, οι συγγενείς της δεν προλαβαίνουν να δέχονται τα δώρα και τα λουλούδια που φυσικό είναι να μην μπορούν να τα αφήσουν όλα έξω από το δωμάτιο.

Από το πλευρό της δεν έχει φύγει λεπτό ο ευτυχισμένος μπαμπάς, ενώ η Ελένη Μενεγάκη από νωρίς το πρωί της Δευτέρας έχει τηλεφωνική επικοινωνία με φίλους και συνεργάτες της. Μέχρι και σήμερα εκτός από την μητέρα της, τον πατριό της, τον αδερφό της, την μητέρα του Μάκη Παντζόπουλου και τον αδερφό του, δεν δέχεται πολλές επισκέψεις, με εξαίρεση την κουμπάρα της Νατάσσα Θεοδωρίδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης