Στη σκηνή του τέταρτου live του «The X Factor 2», την Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 9.00 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, θα… ζωντανέψει ξανά η μεγάλη – πλατινένια – επιτυχία «Θέλω να γυρίσω στα παλιά» από τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Νίκο Βουρλιώτη, ενώ ο τελευταίος θα τραγουδήσει και γνωστά αγαπημένα κομμάτια.

Έκπληξη της βραδιάς ο Μπάμπης Στόκας που θα ερμηνεύσει παλιές και νέες επιτυχίες του. Μαζί του η Βίκυ Καρατζόγλου, που θα ξεσηκώσουν τους τηλεθεατές αλλά και το κοινό στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς θα δώσει το σύνθημα «Είστε έτοιμοι;» με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ξεκινώντας το σόου, υποδεχόμενος στη σκηνή τους τέσσερις κριτές: Γιώργο Μαζωνάκη, Τάμτα, Γιώργο Παπαδόπουλο και Μπάμπη Στόκα.

Όσο για τους εννέα πια, διαγωνιζόμενους του «The X Factor 2» τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν κάθε φορά αποχωρεί ένας από αυτούς. Από την ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη έχουν απομείνει δύο διαγωνιζόμενοι, από την ομάδα της Τάμτα τρεις διαγωνιζόμενοι, από την ομάδα του Γιώργου Παπαδόπουλου δύο διαγωνιζόμενοι κι από την ομάδα του Μπάμπη Στόκα δύο γκρουπ. Όλη την εβδομάδα οι εννέα φιναλίστ δουλεύουν πυρετωδώς με τους μέντορές τους και τους καθηγητές φωνητικής προκειμένου να είναι έτοιμοι για τη μεγάλη βραδιά του live. Τα χορευτικά που συνοδεύουν όλα τα μουσικά κομμάτια είναι υπό τις οδηγίες της χορογράφου των σταρ Chali Jennings, η οποία συμμετέχει στα περισσότερα.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης