Ο κρητικός γάμος του Κώστα Αποστολάκη και της Αμέλιας Αναστασάκη, που έγινε στο Καστέλι Χανίων στις 23 Ιουνίου, ήταν μια παραδοσιακή υπερπαραγωγή.

Η νύφη, που σε τρεις μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, φορούσε, λευκό, δαντελένιο νυφικό σε στενή γραμμή, διά χειρός Μαρίας Κονίδη, ενώ ο γαμπρός επέλεξε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι με λευκή γραβάτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι πολύ στενοί τους φίλοι Μανώλης Αλεξάκης, Μιχάλης και Ελένη Τζουγανάκη, Νίκος Ζωιδάκης και Νατάσα Κουρετζή.

Μετά την τελετή ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι στο ξενοδοχείο Vista del Mar. Εκεί βρέθηκαν πολλοί καλοί φίλοι του ζεύγους, όπως η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Πέτρος Λαγούτης, ο Στράτος Μαρκίδης, κ.ά, ενώ ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου τραγούδησε για τους νιόπαντρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Επέλεξα τον Κώστα γιατί μου δίνει ηρεμία. Εγώ είμαι υπερκινητική και κοντά του έχω βρει τις ισορροπίες μου. Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Δεν έχει αλλάξει τίποτα μεταξύ μας μετά τον γάμο, είμαστε όπως πριν. Περιμένουμε με αγωνία το μωρό μας! Η περίοδος αυτή για μένα είναι ιδανική» δήλωσε η Αμέλια Αναστασάκη.

ΠΗΓΗ: Ok!

Επιμέλεια: Τόλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης