Σε αμερικανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, άνοιξε την καρδιά της, πριν λίγες ώρες, η Celine Dion για το δύσκολο, όπως είπε η ίδια, ταξίδι που κάνει, από τις 16 Ιανουαρίου του 2016 κι έπειτα, από την ημέρα δηλαδή που… έφυγε από κοντά της ο σύζυγός της Rene Angelil.

Μιλώντας σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο και στην εκμπομπή «Today», μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες του κόσμου, η γαλλίδα καλλιτέχνιδα, είπε ότι η ζωή της τελευταίως δεν είναι καθόλου εύκολη: «Ήταν ένα ταξίδι για μένα όλοι αυτοί περασμένοι μήνες. Ένα ταξίδι ζωής δύσκολο..πολύ δύσκολο. Το να βλέπεις την αγάπη της ζωής σου –όπως χαρακτήρισε τον άντρα της- να χάνεται μέρα με την ημέρα είναι κάτι εξαιρετικά άσχημο. Υποφέραμε τα τελευταία τρία χρόνια. Ο άντρας μου ήταν δυνατός. Έδωσε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο μέχρι το τέλος. Νιώθω όμως, δυνατή ακόμη. Πήρα μεγάλη δύναμη από αυτό. Διότι αυτός ο άνθρωπος μου χάρισε τρία παιδιά, σταθερότητα και γνώση σε πολλά και διάφορα θέματα»…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα τα καταπληκτικά αυτά παιδιά όπως είπε η Celine Dion, είναι η στήριξη και η δύναμη της για τη συνέχεια: «Έχω παρατηρήσει κάτι. Όταν εγώ είμαι καλά, τότε και τα παιδιά μου νιώθουν ωραία. Νιώθω καλά λοιπόν τώρα να ξέρετε. Πρέπει να είσαι αισιόδοξος και να μην κάνεις ποτέ αρνητικές σκέψεις. Αυτό έχω καταλάβει εγώ. Πρέπει να προχωράς. Ο πατέρας τους δεν γυρίζει πίσω τώρα πια. Και το ξέρουν. Ξέρουν ότι πρέπει να ζουν μαζί του αλλά με ένα άλλο τρόπο. Γι’ αυτό δεν πρέπει να δραματοποιούμε καταστάσεις. Και είμαι χαρούμενη που ο τρόπος που έφυγε δεν ήταν δραματικός, τουλάχιστον μπροστά στα παιδιά μας». 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης