Τo cosmopolitan ένα ολοκαίνουργιο εστιατόριο στο πιο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης. Η Αριστοτέλους απέκτησε πάλι ένα κατάστημα το οποίο μπορεί άνετα να κινηθεί στη λογική του fine dinning, χωρίς τίποτα να θυμίζει την παρακμή των τελευταίων χρόνων της πλατείας.

Η λιτή μοντέρνα διακόσμηση σου δίνει την αίσθηση του νησιού, ενώ η απροσπέλαστη ματιά στη θάλασσα επιτρέπει στον επισκέπτη να απολαμβάνει τις δημιουργίες του νέου ανερχόμενου chef Τάκη Σπάρτακου. Τα κυρίως πιάτα έχουν μια μικρή πολυπλοκότητα αλλά στο τέλος σε αποζημιώνουν, αφού οι γεύσεις είναι τέλεια αρμονικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το bar restaurant cosmopolitan υποστηρίζει πλήρως το όνομα του, αφού και ο κόσμος της Θεσσαλονίκης το τίμησε από την αρχή. Εκτός από την πολύ νόστιμη κουζίνα μπορείς να το απολαύσεις από το πρωί με caffe ,πλήρες πρωινό με λαχταριστές ομελέτες και σάντουιτς και να καταλήξεις σε ιδιαίτερα cocktail το βράδυ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάρτε «γεύση» από τα πιάτα:

 Με άριστο και φιλικό σέρβις, το cosmopolitan μπορεί να υποστηρίξει από ένα επαγγελματικό γεύμα 90 ατόμων, έως και ένα ρομαντικό δείπνο δίπλα στη θάλασσα. Το cosmopolitan είναι ένα ευχάριστο bar εστιατόριο από κάθε άποψη. Δέχεται κρατήσεις στο 2316007575 .

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης