Η Demy για πρώτη φορά ξεκαθάρισε όχι απλά πως θέλει να πάει στη Eurovision, αλλά και ότι θα ήθελε να συμμετέχει με τραγούδι σε ρυθμούς dance! Η ίδια μιλώντας στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας του θεατρικού Mamma Mia, στην οποία συμμετέχει δήλωσε:

«Δεν έχω ιδέα αν θα γίνει απευθείας ανάθεση απο την ΕΡΤ. Αυτά που γράφονται δεν είναι η πραγματικότητα και φαντάζομαι συμβαίνουν πράγματα που δεν ξέρω ούτε εγώ η ίδια.
Η ανάθεση ή το αν θα γίνει ψηφοφοορία, είναι στο χέρι της ΕΡΤ. Εγώ ενώ τόσα χρόνια, δεν ήθελα τόσο πολύ, δεν ήμουν έτοιμη, δεν ένοιωθα ότι ήταν το σωστό timing, τώρα θέλω (να πάω στη Eurovision).
Υπάρχουν συζητήσεις (για να πάω στη Eurovision), η εταιρεία μου συζητάει ακόμα… Δεν είναι κάτι που ξέρω σίγουρα! Διάθεση να πάω έχω, έχω και καλούς συνεργάτες και ωραία ομάδα. Δεν θα ήθελα να διαγωνιστώ με ρομαντικό κομμάτι. Θα ήθελα να πάω με κάτι διαφορετικό, θα δείξει όμως. Νομίζω ότι και η Eurovision είναι ένα event που θέλει και λίγο πιο dance διάθεση, οπότε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά και θέλω να έχω λόγο στο τραγούδι που θα τραγουδήσω. Πρέπει να αποφασίζει ο καλλιτέχνης μαζί με τον συνθέτη και το στιχουργό. Γιατί όταν πας και ανέβεις στη σκηνή πρέπει να νιώθεις 100% σίγουρος και χαρούμενος με αυτό που έχεις προετοιμάσει».

Πηγή: GovaStileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης