Δημόσια εμφάνιση με το νέο της αμόρε έκανε η Kristen Stewart. Η 26χρονη ηθοποιός φωτογραφήθηκε εχθές να συνοδεύεται από την 34χρονη μουσικό Anne Clark που έγινε γνωστή με το όνομα St. Vincent.

Αν και γνωστή στο χώρο της ανεξάρτητης σκηνής με συνεργασίες όπως ο David Byrne των Talking Heads και κάτοχος ενός βραβείου Grammy,η St. Vincent έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας κυρίως λόγω της σχέσης της με το top model Kara Delevingne.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σχέση τους τελείωσε τον Αύγουστο με φιλικό τρόπο, επειδή όπως είπαν οι αυξημένες τους υποχρεώσεις τις κρατούσαν χωριστά για καιρό. Η σχέση φάνηκε πως είχε προβλήματα, όταν δεν εμφανίστηκε στο πάρτι γενεθλίων της Delevingne.

 Την ίδια εποχή τελείωνε ο σύντομος, αλλά ταραχώδης δεσμός της Kristen Stewart με την Alicia Cargile. Η Stewart είχε παραδεχθεί ανοιχτά μόλις τον Ιούλιο πως είναι bisexual και πως είναι τρελά ερωτευμένη με την Cargile.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως μετά τους χωρισμούς τους εντοπίστηκαν μαζί, αλλά η πρώτη τους επίσημη εμφάνιση έγινε μόλις εχθές το απόγευμα στο φιλανθρωπικό Vogue Fashion Fund Show and Tea event στο πολυτελές ξενοδοχείο Chateau Marmont του Hollywood.

Το πρώτο ρομαντικό ενσταντανέ μεταξύ τους είχε καταγραφεί στα τέλη Αυγούστου, όταν είχαν εντοπιστεί σε ρομαντικό δείπνο μετά από θεατρική παράσταση. Οι φήμες που τις ήθελαν να έχουν δεσμό αναζωπυρώθηκαν όταν η μουσικός συνόδεψε την Stewart στην πρεμιέρα της ταινίας της Certain Women. Σύμφωνα με το Us Weekly οι δύο τους έχουν πλέον και επίσημα δεσμό, ενώ γνωστός τους αναφέρει πως η σχέση τους είναι πολύ ρομαντική.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης