Επιχειρηματικό άνοιγμα στον τουρισμό, ακολουθώντας τα βήματα των κ.κ. Ραγκούση και Παπακωνσταντίνου, φαίνεται ότι κάνει η Αλεξία Μπακογιάννη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εγγονή του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, εκμεταλλεύτηκε την πολυτελή βίλα που είχε αποκτήσει στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί της Κέας μαζί με τον πρώην σύζυγό της, χρηματιστή Μ. Βάρσο και εξασφάλισε άδεια λειτουργίας ξενοδοχειακής μονάδας.

Όπως προκύπτει από το επίσημο έγγραφο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), όσοι επιλέξουν το ξενοδοχείο της κυρίας Μπακογιάννη για να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, θα έχουν τη δυνατότητα να μείνουν σε ένα από τα 16 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια που διαθέτει καθώς και να απολαύσουν τις βουτιές τους με θέα τις ομορφιές του κυκλαδίτικου νησιού. Το σπίτι της διαθέτει πισίνα τεραστίων διαστάσεων!

Το zougla.gr επικοινώνησε με μέλη του Συλλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων Κέας, τα οποία επιβεβαίωσαν το επιχειρηματικό άνοιγμα της κυρίας Μπακογιάννη, χωρίς όμως να γνωρίζουν περαιτέρω λεπτομέρειες για τη λειτουργία του ξενοδοχείου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H βίλα της Κέας

O «επίγειος» παράδεισος της Σερίφου

Τον δρόμο των ενοικιάσεων κατοικιών άνοιξε εδώ και αρκετό καιρό ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος παραμέρισε τις σκοτούρες του Ειδικού Δικαστηρίου για τη λίστα Λαγκάρντ και φόρεσε το πλατύ χαμόγελό του για να υποδεχθεί τους… πελάτες του με τα γερά πορτοφόλια.

Πρόκειται για μία εντυπωσιακή εξοχική κατοικία που είχε βρεθεί στο επίκεντρο έντονων πολιτικών αντιπαραθέσεων εξαιτίας της πληροφορίας ότι ο πρώην «τσάρος», που σήμερα βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, είχε δηλώσει την πισίνα που βρίσκεται δίπλα στο κτίσμα ως δεξαμενή συλλογής όμβριων υδάτων.

Η πέτρινη βίλα του πρώην υπουργού, η οποία διαθέτει τον δικό της ιδιωτικό δρόμο, βρίσκεται στην περιοχή Ράμος, σε απόσταση περίπου 5 χιλιομέτρων από το λιμάνι της Σερίφου. Η αξία της, σύμφωνα με τους γνώστες της κτηματομεσιτικής αγοράς, ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ.

Bίλα Ραγκούση στην Πάρο

Με 2.000 ευρώ ημερησίως μπορεί κάποιος εύπορος τουρίστας να απολαύσει τη χλιδάτη «βίλα Ραγκούση» στην Πάρο.

Ιδιοκτήτης είναι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον Κώστο Πάρου, λανσάροντας μάλιστα φωτογραφίες της οικίας «Villa Fullmoon» στον ταξιδιωτικό ιστότοπο Booking.com.

Τι γράφει το booking.com

Με μπαλκόνι με θέα στις παραλίες της Πάρου, η Villa Fullmoon βρίσκεται στην κορυφή του λόφου στη Νάουσα, σε μια έκταση 32 στρεμμάτων. Προσφέρει εξωτερική πισίνα, κήπο, εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και ξυλόφουρνο.

Με κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική σε λευκό χρώμα και με όμορφο μαρμάρινο δάπεδο, η βίλα διαθέτει κλιματισμό και δωρεάν Wi-Fi. Το καθιστικό περιλαμβάνει τηλεόραση επίπεδης οθόνης και καναπέδες. Η κουζίνα διαθέτει φούρνο μικροκυμάτων και φούρνο, και τα λοιπά…

Ξενοδόχος και ο Αλκαίος

Ο Γιώργος Αλκαίος εκμεταλλεύεται επιχειρηματικά την ξενοδοχειακή του μονάδα στη Μήλο που αποτελείται από 10 πολυτελή studios και βρίσκεται στην Πολλώνια. Η τοποθεσία είναι ιδιαίτερα προνομιακή καθώς συνδυάζει θέα και βουνό και θάλασσα. Ο τραγουδιστής κατασκεύασε στον ίδιο χώρο και τη δική του μεζονέτα η οποία έχει καταπληκτική θέα. Το οικόπεδο όπου και έχτισε το ξενοδοχείο, του το είχε κληροδοτήσει η γιαγιά του την οποία ο τραγουδιστής την έχει πάντα στη καρδιά του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης