O εκκεντρικός άσσος της Queen Park Rangers Djibril Cissé και η σύζυγός του Jude, χωρίζουν έπειτα από επτά χρόνια γάμου.

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή επιβεβαίωσε την είδηση στη Daily Mail την Τρίτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τους τελευταίους μήνες το ζευγάρι ζει χωριστά με την Jude να βρίσκεται στο Los Angeles, και τον Cissé να γιορτάζει μόνος τα γενέθλια του στην Αγγλία. Έτσι λοιπόν, εξηγούνται και τα αινιγματικά tweets της εν διαστάσει συζύγου του που στις 2 Οκτωβρίου έγραψε: «Γιατί πρέπει να ρωτάμε τους μπαμπάδες εάν μπορούν να φροντίσουν τα δικά τους παιδιά; Ναι, είμαι εδώ, μόνη και προσπαθώ να συμφιλιωθώ με τα πράγματα». Τον Σεπτέμβριο, επίσης είχε γράψει με νόημα: «Να θυμάσαι ότι χωρίς επικοινωνία δεν υπάρχει σχέση. Χωρίς σεβασμό δεν υπάρχει αγάπη και χωρίς εμπιστοσύνη δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσεις. Χωρίς πόνο δεν θα υπάρξουν αλλαγές. Να θυμάσαι, ο πόνος είναι σαν όλα τα άλλα στη ζωή: σου δίνει ένα μάθημα και μετά σε απελευθερώνει!».

Μία ημέρα μετά, ο Cissé έγραψε: «Κάποιοι άνθρωποι θα πρέπει να μάθουν να κλείνουν το στόμα τους και να κοιτάνε τον εαυτό τους πριν μιλήσουν για άλλους».

Ο 31χρονος Γάλλος ποδοσφαιριστής που έχει τρία παιδιά με την 36χρονη Ουαλή και δύο από προηγούμενες σχέσεις τους, γνωρίστηκε σε ένα club στο Liverpool το 2005, και την ίδια χρονιά παντρεύτηκε σε ένα πύργο στην Ουαλία με τον γαμπρό ντυμένο με κατακόκκινο σμόκιν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Μαρία Σινιώρη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης