Καθόλου ρόδινα δεν είναι τα πράγματα στην οικογένεια Hudson, αφού ο πατέρας της διάσημης ηθοποιού Kate Hudson αποφάσισε να διακόψει κάθε επαφή με την κόρη του αλλά και με τον μεγαλύτερο αδερφό της, Oliver.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Oliver δημοσίευσε μία φωτογραφία του με την Kate και τον πατέρα τους από τα παιδικά τους χρόνια. Η λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία έγραφε: «Ευτυχισμένη ημέρα εγκατάλειψης Kate».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ηθοποιός στην συνέχεια δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τον επί πολλά χρόνια σύντροφο της μητέρας της, Goldie Hawn, Curt Russel, για να ευχηθεί σε εκείνον για την ημέρα του πατέρα.

Ο Bill Hudson δεν αντέδρασε άμεσα στις αναρτήσεις αλλά μία εβδομάδα μετά έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «The Mail» και μίλησε με σκληρά λόγια για τα δύο του παιδιά. «Απευθύνομαι στα παιδιά μου και τους λέω σας αφήνω ελεύθερους. Γέννησα πέντε παιδιά αλλά τώρα θα σκέφτομαι πως έχω μόνο τρία. Δεν θέλω πια να χρησιμοποιούν το επίθετο Hudson, δεν είναι πια μέρος της ζωής μου. Το post του Oliver ήταν μια επίθεση γεμάτη κακία. Έχει πεθάνει για εμένα και το ίδιο και η Kate. Πενθώ για εκείνους παρόλο που περπατούν ακόμα πάνω στη γη» είπε χαρακτηριστικά, ο πρώην σύζυγος της
Goldie Hawn, ο οποίος θεωρεί υπεύθυνη την Hawn για τη σχέση που έχει με τα παιδιά τους, καθώς θεωρεί πως εκείνη τα δηλητηρίασε τα απομάκρυνε σκόπιμα από τον πατέρα τους.

Ο φακός απαθανάτισε την Kate Hudson στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τις δηλώσεις του πατέρα της, Bill Hudson στη συναυλία της Taylor Swift, χαμογελαστή και αγκαλιασμένη με την καλή της φίλη, Gwyneth Paltrow.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Πηγή:govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης