Μετά τον σάλο που είχε ξεσπάσει με την βιολογική μητέρα της Ζαχάρα, η Angelina Jolie βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής «Sun» η Χολιγουντιανή ηθοποιός πλαστογράφησε τα επίσημα χαρτιά όταν υιοθέτησε τον γιο της Maddox, όταν πήγε να τον παραλάβει στην Καμπότζη το 2002, σε ορφανοτροφείο. Τότε το αγοράκι ήταν επτά μηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας πρώην βοηθός της Jolie με τον οποίο δούλευε σε μια φιλανθρωπική οργάνωση της Καμπότζης, ομολογεί στην «Sun», ότι τον έβαλε να παραστήσει τον βιολογικό πατέρα του Maddox, όταν έπεσαν οι υπογραφές για την υιοθεσία.

«Έπρεπε να αλλάξει το όνομα του Maddox και ο μόνος τρόπος για να το καταφέρει ήταν να το κάνω εγώ. Έτσι, δήλωσα ότι είναι ο γιος μου», εξήγησε ο Mounh Sarath.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόβλημα είναι ότι σήμερα, 15 χρόνια μετά την υιοθεσία, ο 51χρονος άνδρας θεωρείται ακόμη ο βιολογικός πατέρας του Maddox, παρότι η Angelina Jolie υιοθέτησε το αγοράκι το 2003 ενώπιον του δικαστηρίου του Battambong. «Στα επίσημα δικαστικά έγγραφα, ο Maddox θεωρείται πάντα γιος μου. Η Angelina δεν ξακαθάρισε ποτέ την κατάσταση», δηλώνει στην Sun.

Ο πρώην βοηθός της σταρ φαίνεται να διατηρεί άσχημες σχέσεις μαζί της και δηλώνει με οργή: «Θα ήμουν πολύ ευτυχισμένος αν αυτή η γυναίκα δεν ξαναερχόταν ποτέ στην Καμπότζη».

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης