Αγνώριστη είναι σήμερα η Ρέιτσελ Μακ Άνταμς που έγινε ευρέως γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «To Ημερολόγιο» («The Notebook»).

Οι παπαράτσι την απαθανάτισαν στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες με νέο look και χρώμα στα μαλλιά που δεν την κολάκευε και πολύ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 36χρονη σήμερα ηθοποιός αποχωρίστηκε την μακριά και ξανθιά της κόμη, επιλέγοντας να κόψει τα μαλλιά της καρέ και να τα κάνει ένα ombre.

Να σημειώσουμε πως τις τελευταίες μέρες η Ρέιτσελ Άνταμς είναι και πάλι στην επικαιρότητα, αφού τα δημοσιεύματα τη θέλουν να είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Ράϊαν Γκόσλινγκ και της Εύα Μέντες, με πολλούς να την εμφανίζουν υπαίτια για τον χωρισμό τους, τρεις μόλις μήνες μετά την γέννηση της κόρης τους.

Άλλωστε η Μακ Άνταμς, υπήρξε πρώην σύντροφος του Γκόσλινγκ, με τους δυο τους να ζουν ένα παθιασμένο ειδύλλιο μετά την γνωριμία τους στην ταινία «Το Ημερολόγιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι έκανε η Ρέιτσελ και ακούγεται πως χώρισε το ζευγάρι; Τηλεφώνησε στον Γκόσλινγκ για να του ευχηθεί για το μωρό, με αποτέλεσμα η Εύα Μέντες να βγει εκτός εαυτού!


 
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης