Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τον ρόλο του Mr. Wilson, του γείτονα που παίδευε ο Ντένις ο Τρομερός στην ταινία του 1998.

Ο Don Rickles άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 90 ετών μέσα στο σπίτι του, στο Μπέβερλι Χιλς, από νεφρική ανεπάρκεια. Δίπλα του ήταν η επί 52 χρόνια σύζυγός του, Barbara.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στο Χόλιγουντ, με πολλούς ηθοποιούς να τον αποχαιρετούν με μηνύματα στα social media.

Λίγα λόγια για τον Don Rickles

Γεννημένος στις 8 Μαΐου του 1926, ο Rickles βγήκε στη δημοσιότητα σε ηλικία 30 ετών, όταν τον εντόπισε ο Frank Sinatra σε ένα κλαμπ του Μαϊάμι στο οποίο έκανε stand-up comedy. Γνωστός για το βιτριολικό του χιούμορ, που πολλές φορές «άγγιζε» τα όρια της προσβολής, βρήκε τον δρόμο του προς την τηλεόραση και απέκτησε το προσωνύμιο «έμπορος του δηλητηρίου» και το -εμφανώς ειρωνικό- «κύριος καλοσύνη», πριν αρχίσει να συμμετέχει σε ταινίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, το 2012 προκάλεσε αίσθηση, καθώς, κατά τη διάρκεια τελετής στο Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου, αστειεύτηκε με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, Barack Obama, παρομοιάζοντάς τον με καθαριστή επειδή είναι Αφροαμερικανός, κάτι που προκάλεσε σάλο και πολλοί τον χαρακτήρισαν ρατσιστή.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης