Άσχημη εξέλιξη είχε η συναυλία της Άντζελα Δημητρίου στη Δροσιά Χαλκίδας, το βράδυ του Σαββάτου. 

Ειδικότερα, μετά από παρεξήγηση δύο παρέες ενεπλάκησαν σε καβγά, ενώ την ίδια ώρα, άγνωστοι εισέβαλαν στο καμαρίνι της τραγουδίστριας και άρπαξαν την τσάντα της, η οποία είχε μέσα 1.000 ευρώ μετρητά, κοσμήματα, ταυτότητα, κλειδιά και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, μετά από έφοδο του ΣΔΟΕ διαπιστώθηκαν και φορολογικές παραβάσεις.

«Αυτά που έζησα στην Δροσιά δεν τα έχω ξαναζήσει στην καριέρα μου» είπε η Άντζελα Δημητρίου.

Το χρονικό της περιπέτειας της γνωστής τραγουδίστριας

Πλήθος κόσμου είχε συρρεύσει στο γυμνάσιο του χωριού της Δροσιάς για να παρακολουθήσουν τη συναυλία της Άντζελας Δημητρίου και του Βασίλη Τερλέγκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τραγουδίστρια συνοδευόταν από την κόρη της, τον γαμπρό της και από άνδρες της Ασφάλειας.

Η βραδιά εξελισσόταν ομαλά μέχρι τις 3.00 τα ξημερώματα, όταν έγινε έφοδος από το ΣΔΟΕ. Οι ελεγκτές κατά τη διάρκεια του ελέγχου εντόπισαν διάφορες παρατυπίες από τον υπεύθυνο της εκδήλωσης.

Αργότερα, γύρω στις 5.30 το πρωί, δημιουργήθηκε παρεξήγηση για άγνωστη αιτία ανάμεσα σε πελάτες και ακολούθησε «σύρραξη», που συνεχίστηκε και έξω από το γυμνάσιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας τραυματίστηκε από μαχαίρι και έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, ενώ στο σημείο έφθασε και το ασθενοφόρο. Επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και ο κόσμος σηκώθηκε από τα τραπέζια για να δει τι συμβαίνει, ενώ η συναυλία διεκόπη.

Την ίδια ώρα, άγνωστοι βρήκαν την ευκαιρία μέσα στον χαμό και εισέβαλαν στον εσωτερικό χώρο του γυμνασίου σπάζοντας την κλειδαριά και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί κατάφεραν να αρπάξουν την τσάντα της τραγουδίστριας από γραφείο που είχε μετατραπεί σε καμαρίνι.
Η τσάντα περιείχε 1000 ευρώ μετρητά, κοσμήματα, την ταυτότητα της, τα κλειδιά του σπιτιού της και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Έκπληκτη η Άντζελα Δημητρίου μόλις διαπίστωσε την κλοπή ενημέρωσε τον υπεύθυνο και αυτός με τη σειρά του ειδοποίησε την Ασφάλεια. Οι αστυνομικοί πήραν αποτυπώματα και οι έρευνες για τους δράστες είναι σε εξέλιξη.

Πηγή: eviazoom

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης