Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε στο περιοδικό «Glam» για τη σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη, το κυνήγι των φωτογράφων, τη διαφορά ηλικίας και τις αισθητικές επεμβάσεις.

Αναφορικά με τις αισθητικές επεμβάσεις δήλωσε: «Τις πλαστικές τις φοβάμαι, ιδίως όσες γίνονται στο πρόσωπο. Αυτό που κάνω είναι κάποιες ενέσιμες βιταμίνες για ενυδάτωση… Προς το παρόν δεν σκέφτομαι για άλλη επέμβαση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο αφορά στον Γιώργο Μπόγρη, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω κάτι να κρύψω για τη ζωή μου, δεν κάνω κάτι κακό, δεν παρανομώ, δεν πειράζω κάποιον. Γιατί να κρυφτώ;» και συμπληρώνει: «Δεν είναι ευχάριστο να βλέπω τη ζωή μου κρεμασμένη στα περίπτερα. Από την άλλη, όμως, αν δεν ήθελα να συμβαίνει αυτό, θα καθόμουν σπίτι μου και θα σταματούσα να κάνω τη δουλειά που κάνω».

Μίλησε, επίσης, για τη δυσκολία του να αποδεχθεί κάποιος μία γυναίκα με παιδί. «Είναι πολύ δύσκολο για κάποιον άνδρα να αποδεχθεί μια γυναίκα με παιδί. Θέλει φοβερή υπομονή και εμπιστοσύνη στον εαυτό του, ωριμότητα και να καταλάβει ότι από τη στιγμή που θα βρίσκεται με αυτήν τη γυναίκα τα πράγματα θα είναι δύσκολα» είπε.

Η διαφορά ηλικίας που έχει με τον σύντροφό της δεν την απασχολεί. «Με πετυχαίνεις σε μια περίοδο που έχω ακόμη περισσότερες ανασφάλειες με τον εαυτό μου. Από εκεί και πέρα, γιατί να με ενοχλεί η ηλικία; Αν πιστεύω ότι θα μοιάζω πάντα σαν 20άρα, τότε είμαι τρελή. Μπορώ, όμως, να είμαι μια γυναίκα 41 ετών, καλοστεκούμενη που προσέχει τον εαυτό της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν έχει χρειαστεί σε κάποια στιγμή της ζωής της ψυχολογική παρακολούθηση, απάντησε το εξής: «Έχω φθάσει σε σημείο να μη βλέπω τίποτα θετικό και να τα βλέπω όλα μαύρα. Έχουν υπάρξει στιγμές που ένιωθα ανίκανη και άχρηστη. Πήγα δύο φορές σε ψυχολόγο. Δεν είδα ουσιαστική διαφορά και έτσι σταμάτησα».

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης