Μια εκπομπή πλημμυρισμένη από χρώματα και αρώματα της Ανατολής, που από τη μια μεριά θα αγναντεύει τον Βόσπορο και από την άλλη θα γυρίζει το βλέμμα της στην Αγια-Σοφιά.

Πρόκειται για τη Μαρία Εκμεκτσίογλου, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τη συνεργασία της με το Μεγάλο Κανάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλοί είπαν ότι το Μega δεν προώθησε όσο έπρεπε την εκπομπή σου. Το αισθάνθηκες με κάποιον τρόπο; «Ήταν ένα πρόγραμμα που, από την πρώτη στιγμή, είχε έντονη αναγνώριση από το κοινό. Οι τηλεθεατές λάτρεψαν την εκπομπή. Επειδή βίωσα την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου, όντως δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο λειτούργησαν κατ’ αυτόν τον τρόπο από το ΜΕGΑ.

»Επισκέφθηκα το κανάλι, δεν περίμενα φυσικά να μας στρώσουν κόκκινα χαλιά, αλλά φανταζόμουν ότι τουλάχιστον θα πουν μέσα από την ψυχή τους ένα “Καλώς ήρθατε, Μαράκι”, τόσο σε εμένα όσο και στους συνεργάτες μου. Δεν έκανα μόνη μου την εκπομπή. Είναι ένα σύνολο δουλειάς των Μιχάλη Δεναξά, Κώστα Βαρελίδη, Ιωσήφ Σπήνου, Φώτη Μήτση και Στέλλας Παναγιωτοπούλου. Όλοι δουλέψαμε…

Περισσότερα στo www.govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης