Έξαλλη η Έλλη Κοκκίνου με δημοσιογράφο! – Τι συνέβη;

Έξαλλη η Έλλη Κοκκίνου με δημοσιογράφο! – Τι συνέβη;
Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου παραχώρησε η Έλλη Κοκκίνου, η οποία αποκάλυψε πως γνωστή δημοσιογράφος δημοσιοποίησε δικαστικά προσωπικά αρχεία και δεδομένα, μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της.

«Με πρόσβαλε, και θα σου πω γιατί. Ήταν ένα δικαστήριο που έγινε, για καθαρά τυπικούς λόγους, και αφορούσε εμένα και τον πρώην σύζυγό μου, με τον οποίο έχουμε πια πολύ καλές σχέσεις. Εμένα μου είχε έρθει η κλήση για το δικαστήριο, αλλά στην παλιά μου διεύθυνση κι έτσι δεν την παρέλαβα ποτέ. Γι’ αυτό και δεν πήγα. Δεν το γνώριζα, δεν ενημερώθηκα.

Όταν γίνεται μια μήνυση, ένας από τους δύο, έπρεπε να εμφανιστεί στο δικαστήριο, να πει ότι όλα ήταν τελικά καλά. Έτσι έγινε και καταδικάστηκα ερήμην. Απλά, εγώ ενοχλήθηκα πολύ και προσβλήθηκα από αυτό που έκανε η δημοσιογράφος. Ουσιαστικά δημοσιοποίησε δικαστικά προσωπικά αρχεία και δεδομένα. Κι ακόμα έχω κάθε δικαίωμα για μήνυση και αγωγή. Αλλά δεν θέλω να μπω σε μια δικαστική περιπέτεια. Το θέμα τελείωσε, αλλά, ναι, ενοχλήθηκα πολύ», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Πηγή: govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017, 12:56