Οι ρατσιστικές ομοφοβικές δηλώσεις του Δημοσθένη Βερύκιου κατά του γνωστού συγγραφέα Αύγουστο Κορτώ, προκάλεσαν την οργή του τότε και την άμεση αντίδραση του. Η απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ που αναρτήθηκε στις 27 Μαρτίου ανέφερε τα εξής

Διαβάστε την απόφαση της ΕΣΗΕΑ:
ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Η.Ε.Α.
ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Απόφαση υπ’ αριθμ. 1/2015
Περίληψη: To ΔΠΣ, έκρινε ομόφωνα πειθαρχικά ελεγκτέο, τον συν. Δημοσθένη Βερύκιο, ύστερα από αυτεπάγγελτη δίωξη του ΠΠΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποινή: Με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η επίπληξη με ανάρτηση της απόφασης στους χώρους εργασίας. Η μειοψηφία πρότεινε την προσωρινή διαγραφή 6 μηνών από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ.

Το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ενώσεως Συντακτών ΗΕΑ, συνήλθε σήμερα Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015, στα επί της οδού Ακαδημίας 20 γραφεία του, υπό την προεδρία της προέδρου Μιμής Τουφεξή και με την παρουσία των τακτικών μελών Ελένης Τράϊου, Πάνου Τσίρου, Αναστάσιου Κοντογιαννίδη, Βέρας Δαμόφλη, καθώς και της γραμματέως Μαρίας Χριστοφοράτου, προκειμένου να εξετάσει την από 07.10.14 έφεση του συν. Δημοσθένη Βερύκιου κατά της υπ’ αριθμ. 9/2014 απόφασης του Πρωτοβαθμίου Πειθαρχικού Συμβουλίου.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης