Μαζί με την κόρη της και έχοντας τον Μάκη Παντζόπουλο στο πλευρό της, η Ελένη Μενεγάκη πριν από λίγα λεπτά βγήκε από το μαιευτήριο Ιασώ. Αν και ήταν να πάρει εξιτήριο την Πέμπτη, κατόπιν δικής της απόφασης, παρέμεινε μια ακόμη μέρα.

Η Ελένη Μενεγάκη, πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ, φορώντας ένα μακρί μπλε φόρεμα, δεν δίστασε να ευχαριστήσει τους δημοσιογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες, που την περίμεναν με τις ώρες έξω από το μαιευτήριο.Η παρουσιάστρια για αρκετή ώρα μίλησε στους δημοσιογράφους όσο για τον Μάκη Παντζόπουλο δεν αποχωριζόταν την κόρη του από την αγκαλιά του, ενώ αίσθηση έκανε και η μπλούζα του που έγραφε «real men change diapers», δηλαδή «οι αληθινοί άντρες αλλάζουν πάνες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και για τις ευχές και για όλα και για το γεγονός που μας περιμένατε μέχρι να γεννήσω… Παιδιά δεν χρειάζονται ερωτήσεις, μας βλέπετε, είμαστε ευτυχισμένοι, είμαστε χαρούμενοι, ενθουσιασμένοι, ευτυχισμένοι, είμαστε πάρα πολλά που δεν περιγράφονται με λόγια… Ευχαριστώ όλο τον κόσμο και τον θεό για το δώρο που μου έδωσε… Τα παιδιά μου είναι τρισευτυχισμένα. Μας περιμένουν» δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης